foradia subscriutegrat

Ana Barceló anuncia que pròximament es facilitaran les dades per departaments de salut

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública ha comparegut com cada matí per a informar sobre l'evolució de la pandèmia a la Comunitat Valenciana

Cada matí, Ana Barceló, consellera de Sanitat Universal i Salut Pública compareix per donar les xifres actualitzades en aquesta pandèmia. Com ja està sent habitual des de fa una setmana, la consellera comença la seua intervenció anunciant el nombre d’altes, i és que sols en les últimes 24 hores, 428 persones han rebut l’alta, el que fa un total de 1.772 pacients que han superat a la COVID-19.

Seguint amb les bones notícies, Barceló ha informat que actualment hi ha 1.616 persones ingressades, 98 menys que en el dia d’ahir. D’aquests ingressats, 348 es troben a la Unitat de Cuidats Intensius. La consellera ha desitjat una prompta recuperació per a totes les persones que estan patint aquesta malaltia.

Pel que fa als nous casos, ha augmentat la xifra respecte al dia d’ahir, ja que s’han registrat 309 positius nous, 97 més que en el dia d’ahir. Aquests nous malalts fan que des de que va començar la pandèmia hi haja hagut 7.964 positius. Cal recordar que aquesta xifra és acumulativa, és a dir, que són tots els positius des de que va començar aquesta crisi del coronavirus.

En les males notícies cal dir que el nombre de persones que han mort per culpa de la COVID-19 és actualment de 767, és a dir, 43 persones han faltat en les últimes 24 hores.

Ana Barceló ha aprofitat la seua intervenció per a anunciar que s’està treballant per a poder facilitar totes les dades sobre l’evolució d’aquesta pandèmia per departaments de salut, i que ja en un futur s’intentarà que aquestes xifres es donen per municipis.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *