foradia subscriutegrat

Aprovades per unanimitat les noves mesures fiscals per a pal·liar la crisi social i econòmica

L'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, va anunciar la setmana passada les noves mesures que ajudaran a la ciutadania en aquesta situació de crisi econòmica i social que ha provocat la pandèmia. Durant aquesta setmana es va celebrar una comissió, en la qual ja es van aprovar, però en el dia de hui s'ha ratificat al Ple Extraordinari

La Covid-19 no està sent sols una crisi sanitària, també s’ha convertit en una crisi social i econòmica a causa de la paralització de l’activitat econòmica, i és per això que des de les administracions estan treballant per a ajudar en tot el que siga possible a la ciutadania.

Toni Francés, alcalde d’Alcoi, va informar la setmana passada en roda de premsa sobre el nou paquet de mesures econòmiques que s’havien plantejat per a poder superar aquesta situació de la forma més fàcil possible.

En aquesta setmana ha tingut lloc una comissió amb tots els grups municipals en la qual aquestes mesures van ser aprovades per unanimitat, i hui ha s’ha celebrat un Ple Extraordinari per tal de ratificar-les.

El plenari s’ha realitzat a primera hora del matí i per primera volta en la història per videoconferència, i s’ha pogut veure a través de les xarxes socials. Cadascun dels portaveus dels grups polítics han manifestat el seu suport i col·laboració amb el govern local per a continuar treballant en noves mesures en el futur, ja que com tots han coincidit, el més important és ajudar als alcoians i alcoianes.

En les paraules dels diferents portaveus se sentia satisfacció per poder arribar a acords i treballar conjuntament pel bé de la ciutadania.

Al finalitzar aquest plenari, Francés ha agraït a tots ells la col·laboració a l’hora d’aprovar aquest nou paquet de mesures que se sumen a les que ja es van activar el dia 24 de març.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *