lasarga ajualcoitel

Queda’t a casa: ‘Un minut amb…’ Quique Ruiz portaveu del Partit Popular

Un nou protagonista del nostre espai 'Un minut amb...' és el portaveu del Partit Popular a Alcoi, Quique Ruiz que dona el seu punt de vista davant la crisi sanitària i la situació tan delicada com la que estem patint

Davant l’estat d’alarma i confinament a Alcoi, hem demanat als nostres polítics que valoren i comenten la situació que estem vivint actualment i quines propostes fan per a lluitar contra les conseqüències econòmiques d’aquesta crisi sanitària.

El portaveu del Partit Popular ens explica les propostes que des del seu partit han plantejat a l’Ajuntament d’Alcoi. Un espai en el qual hem preguntat a tots els portaveus dels grups alcoians que propostes fan.

Ruiz ens explica tres mesures que des del seu partit veuen importants perquè la ciutat d’Alcoi puga superar de la millor manera possible la situació que estem passant.

Font: Belen Rivas./


2 Responses to Queda’t a casa: ‘Un minut amb…’ Quique Ruiz portaveu del Partit Popular

 1. Mari Gracia 26 d'abril de 2020 en 19:41

  los dineros hacen perder la cabeza a los peperos.

  Respon
 2. Norberto 29 d'abril de 2020 en 10:32

  …y os los llevais a Suiza, las islas virgenes, etc paraisos fiscales luego nos engañais con la banderita, y ahora le poneis un lazo…no?. depues de privatizar sanidad, los geriátricos (ganancias hasta de 1 millon anual) y los servicios bàsicos… Y con la vida de las personas (que pueden ser vuestos familiares también, memos) os enriqueceis… y hasta vendeis a una madre por otra copa!

  qué verguenza popular!

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *