foradia elgrat

Es repartiran mascaretes a les persones que acudisquen als seus llocs de treball en transport públic

Seran distribuïdes per part de Protecció Civil, Policia Local i Policia Nacional es realitzarà durant el dimarts 14 i dimecres 15 d'abril per a les persones que acudisquen als llocs de treball en transport públic

Foto Diana Sanus./

Per recomanació del Ministeri de Sanitat el repartiment de mascaretes, tindrà lloc a Alcoi demà dimarts 14 i dimecres 15 d’abril, per a les persones que hagen d’acudir als seus llocs de treball utilitzant transport públic.

Les mascaretes repartiran únicament per als treballadors que acudeixen als llocs de treball, els dos dies en un horari establit, com és de 6.30 a 9 hores, i de 16 a 18 hores.

Serà necessari portar la documentació que acredite que es dirigeix al seu lloc de treball. Els efectius de Protecció Civil, Policia Local i Policia Nacional comprovaran que a la persona a la qual se li entrega la màscara acudeix efectivament al seu lloc de treball.

Recordem que és bàsic mantenir la distància de seguretat, una correcta higiene, especialment de les mans, i complir amb les diferents recomanacions que realitzen des de Sanitat.

El portaveu del govern municipal, Jordi Martínez, remarca el fet que “complirem la recomanació del Ministeri de Sanitat i totes aquelles persones que hagen d’utilitzar mitjans de transport públics per a acudir als seus llocs de treball rebran una màscara, que es repartiran dimarts i dimecres”.

Si arriba a ser necessari que tots els ciutadans porten màscara, s’abordarà el subministrament de manera coordinada amb el Ministeri i la Generalitat Valenciana.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *