foradia subscriutegrat

Ciutadans Alcoi demana al govern municipal que explique com serà el protocol per als tests de detecció de COVID-19

Durant el dia 6 d'abril els portaveus dels diferents grups municipals de l'Ajuntament d'Alcoi van realitzar una Junta telemàtica

La portaveu del grup Ciutadans Alcoi, Rosa García, va participar, amb els altres portaveus dels grups municipals, en la Junta telemàtica de l’Ajuntament d’Alcoi.

Des de la formació taronja, volen que el govern municipal explique quin serà el protocol que se seguirà amb els tests massius de detecció de COVID-19, una vegada es realitzen aquests tests a l’Hospital Verge dels Lliris i a les residències d’ancians.

Ciutadans a més, també ha demanat informació sobre quins seran els edificis o instal·lacions que s’utilitzaran si s’ha d’aïllar a persones amb positius asimptomàtics com va anunciar el Govern d’Espanya. Una altra de les preguntes d’aquest grup polític és com es realitzarà l’ingrés de persones majors d’altres geriàtrics en la residència Domus Vi d’Alcoi.

Pel que fa als temes econòmics d’aquesta crisi sanitària, Garcia va sol·licitar que el govern municipal demane al govern central una modificació en la llei d’Estabilitat, és a dir, que l’Ajuntament puga utilitzar el 100% del superàvit municipal per tal de fer front a aquesta situació en lloc del 20% com s’ha autoritzat en aquests moments.

L’última de les preocupacions del grup Ciutadans Alcoi ha sigut pels sectors productius que depenen de les Festes de Sant Jordi, ja que si aquestes no se celebren, des de la formació taronja han demanat que es preguen mesures específiques per tal d’ajudar aquest sector.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *