foradia subscriutegrat

El Departament d’Alcoi registra 17 nous casos positius i cap víctima mortal

Les últimes 24 hores ens ha deixat una de les xifres més elevades de nous contagis que hem vist al nostre Departament en les últimes setmanes

La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha confirmat que a les últimes 24 hores a la Comunitat Valenciana s’han registrat 242 nous casos positius, dels quals 17 són del Departament de Salut d’Alcoi. És una de les xifres més elevades de nous contagis que hem vist al nostre Departament a les últimes setmanes.

Una altra de les xifres que ens han facilitat des de conselleria, és que actualment, hi ha 674 persones ingressades als hospitals valencians, el que suposa un 17% dels casos actius actualment, i, que els pacients que estan en l’UCI s’han reduït en un 3%, amb 127 persones.

287 persones han rebut l’alta des de l’última actualització del dimecres 29 d’abril, el que ja faria un total de 6.886 persones que han superat la malaltia.

Segons la informació oferida per la Generalitat, en les últimes 24 tampoc hi ha hagut cap víctima mortal al Departament de Salut d’Alcoi, però, en tota la Comunitat Valenciana, la Covid-19, s’ha cobrat 19 vides.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *