foradia aproop

266 altes en les últimes 24 hores eleven el nombre total d’altes a 3.069 en tota la Comunitat Valenciana

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha comparegut per a informar sobre l'evolució de la pandèmia al nostre territori

Estem ja quasi en la quinta setmana de confinament i pareix que l’evolució de la pandèmia al nostre territori està sent més favorable, malgrat que encara es registren nous casos positius i hi ha víctimes mortals.

Com cada dia, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a informar sobre les últimes xifres que ens deixa la Covid-19 a la Comunitat Valenciana.

Com ja és habitual, la consellera ha començat aquesta compareixença anunciant el nombre d’altes que s’han donat a les últimes 24 hores. Des del dia d’ahir 266 persones ha superat aquesta malaltia, el que fa ja un total de 3.069 pacients que han rebut l’alta.

Pel que fa a la xifra de nous positius, des del dia d’ahir s’han registrat 153 nous casos de coronavirus al nostre territori. El que fa ja un total de 9.213 nous casos de coronavirus a la Comunitat Valenciana.

Respecte a les persones ingressades, hi ha 16 menys que en dia d’ahir, és a dir, actualment hi ha 1.412 persones ingressades als hospitals valencians. D’aquestes persones ingressades, 305 estan en la Unitat de Cuidats Intensius

Com ja hem dit, malauradament, aquesta pandèmia continua cobrant-se vides. 31 persones han mort en les últimes 24 hores per culpa de la Covid-19. 907 des de l’inici de la pandèmia.

Durant la seua compareixença, Barceló també ha actualitzat les xifres sobre les residències que han sigut intervingudes per la Generalitat, i, ha anunciat que al departament de salut d’Alcoi en aquest moment hi ha dos residències intervingudes.

Dades d’Alcoi

Les dades actualitzades del departament de salut d’Alcoi és de 364 casos positius en total, i 97 víctimes mortals, a dia 13 d’abril.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *