foradia mediambient

Les mascaretes seran gratis per als majors de 65 anys i altres col·lectius de risc

Serà possible gràcies al fet que la Generalitat ha arribat a un acord amb els col·legis de farmacèutics de la Comunitat Valenciana. Per a la resta de gent estaran a preus assequibles perquè tot el món puga adquirir una

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat que la Generalitat Valenciana ha arribat a un acord amb els col·legis farmacèutics de la Comunitat Valenciana perquè les oficines de farmàcia donen les mascaretes de forma gratuïta entre els majors de 65 anys i altres col·lectius de risc.

Aquestes persones hauran d’anar a la farmàcia i presentar la seua targeta SIP per a poder adquirir-les.

Ximo Puig, juntament amb la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, es van reunir amb els presidents dels col·legis de farmacèutics del nostre territori, i es va arribar a aquest acord, i a més també van quedar en què es treballarà perquè la resta de la gent puga adquirir aquestes mascaretes a preus raonables, i que ningú quede exclòs.

El president de la Generalitat, ha volgut donar les gràcies als farmacèutics per la Seua tasca a l’hora d’assessorar a la ciutadania. Ells seran els encarregats d’informar com s’han d’utilitzar aquestes mascaretes de forma correcta.

Cal destacar que durant aquesta matinada ha arribat des de la Xina el nové vol amb material sanitari, en el qual hi ha 2,4 milions de mascaretes, que ja fan que s’hagen rebut 12 milions de mascaretes a través de la Ruta de la Seda.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *