foradia subscriutegrat

Pablo de Gracia sol·licita al President, Ximo Puig, més ajudes econòmiques per a les empreses

El president de la Cambra de Comerç d'Alcoi s'ha reunit per videoconferència amb el president de la Generalitat, en una reunió conjunta de les 5 Cambres de la Comunitat Valenciana

El president de la Generalitat, Ximo Puig, s’ha reunit amb els presidents de les 5 Cambres de Comerç que hi ha en la Comunitat Valenciana, i entre ells estava Pablo de Gracia, president de la Cambra de Comerç d’Alcoi.

Els presidents de les 5 cambres, han fet entrega a Puig d’un informe amb propostes dirigits en la supervivència de les PYMES, el comerç i el turisme.

Durant aquest encontre virtual, Pablo de Gracia va manifestar que dóna suport a la Generalitat en aquests moments, i a més, va aprofitar l’ocasió per a defendre els interessos de les empreses alcoianes i explicar quines funcions estaven realitzant des de la Cambra d’Alcoi per tal d’ajudar durant la crisi sanitària.

De Gracia va assenyalar la importància de defendre davant el govern central la possibilitat de facilitar més el pagament d’impostos com l’IVA, l’IRPF, o l’impost de Societats. A més a més, el president de la Cambra d’Alcoi va exposar que des del seu punt de vista, el límit de quantitat d’ajornament hauria de ser, almenys, del doble de l’import que s’ha fixat en l’actualitat i que és de 30.000 euros. Amb aquesta mesura, les empreses tindrien més liquiditat amb la qual poder complir amb els pagaments als proveïdors o les nòmines.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, va acordar tindre una nova reunió la pròxima setmana amb els 5 presidents de les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, per tal de continuar treballant.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *