foradia pressupostparticipatiualcoi

Queda’t a casa: ‘Un minut amb…’ Sandra Obiol portaveu de Guanyar Alcoi

En una breu intervenció d’1 minut la portaveu de Guanyar Alcoi, Sandra Obiol, dona el seu punt de vista davant la crisi sanitària i la situació tan delicada com la que estem patint

Davant l’estat d’alarma i confinament a Alcoi, hem demanat als nostres polítics que valoren i comenten la situació que estem vivint actualment i quines propostes fan per a lluitar contra les conseqüències econòmiques d’aquesta crisi sanitària.

La portaveu del grup municipal Guanyar Alcoi és la següent protagonista d’aquest espai. Sandra Obiol ens conta la seua valoració sobre la situació i com creu que es deu afrontar aquest moment

Ara, és el torn de Sandra Obiol en aquesta nova edició de l’espai ‘Un minut amb…’. La portaveu del grup Guanyar ens dóna el seu punt de vista davant la crisi sanitària i ens explica quines són les prioritats de la seua formació.

Seguim aquesta nova secció en Les Muntanyes per a conéixer millor com valoren i que proposen els polítics d’Alcoi, en una situació tan delicada com la que estem patint.

Font: B.Rivas | S.Sempere./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *