foradia aproop

5 nous positius i un mort més al Departament de Salut d’Alcoi

Cada dia s'actualitzen les xifres sobre l'evolució de la Covid-19, i des de fa una setmana disposem de les dades per departaments de salut

Hui es compleixen 5 setmanes des que va començar el confinament per l’Estat d’Alarma. Aquell 13 de març va canviar la vida de tots, paralitzant-la per culpa d’una pandèmia, que més d’un mes després continua donant-mos notícies roïns.

Com cada dia la Generalitat Valenciana actualitza les diferents xifres sobre l’evolució de la Covid-19, i des de fa una setmana tenim al nostre abast les dades per Departaments de Salut.

En les últimes 24 hores en el Departament de Salut d’Alcoi s’han registrat 5 nous casos positius i un mort més. Aquestes xifres ja sumen un total de 371 positius i 103 víctimes mortals en aquest departament.

Des que va començar aquesta situació, cada matí la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, fa una compareixença davant els mitjans de comunicació per a actualitzar les xifres de tota la Comunitat Valenciana.

En l’últim dia s’han donat 322 altes, que sumen ja un total de 4.042 persones que han superat la Covid-19.

Malauradament també hi ha nous casos positius, en concret 254. La suma de persones que han donat positiu des que va començar la pandèmia actualment és de 9.869 casos.

Pel que fa a les persones ingressades, hui tenim 74 menys que en el dia d’ahir, és a dir, actualment hi ha 1.173 persones als hospitals valencians, de les quals 252 estan en la Unitat de Cuidats Intensius.

Una altra de les males notícies és que a les últimes 24 hores 27 persones han perdut la vida per culpa d’aquesta pandèmia.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *