foradia subscriutegrat

Civisme sols a les 8 de la vesprada

Columna per Belén Rivas

No vull dir que aquest comportament siga una cosa general en tota la població, sols critique el que puc observar, i des de la meua finestra hi ha molt de civisme sols a les 8 de la vesprada. Cada dia el veïnat ix als seus balcons i finestres a aplaudir a tot el personal sanitari, molts altres també recordaran als policies, als bombers, treballadors de supermercats, però, estic segura que molt pocs pensen en aquests moments en el personal de neteja de la ciutat d’Alcoi. I pareix que el civisme per a molts es quede ahí, en el moment dels aplaudiments a les 8 de la vesprada.

A aquesta conclusió he arribat després d’observar cada dia des de la meua finestra com el meu veïnat al Centre d’Alcoi deixa les borses de brossa fora dels contenidors. Un comportament poc cívic davant els moments que estem vivint, ja que des de les administracions continuen demanant que per favor, siguem cívics i tirem la brossa als contenidors, no hauria de recordar que s’ha de respectar també a aquests treballadors tan necessaris en aquests moments.

Des de fa unes setmanes he estat observant aquest comportament sense entendre com la gent deixava la borsa fora, estant el contenidor buit, i ho he comprovat, perquè jo també tire el fem, i ho tire dins. Però, ja el meu nivell d’indignació va arribar als seus límits en la nit del dijous 16 d’abril, quan a la 1 de la nit estava mirant per la finestra i vaig observar com l’operari de neteja s’enfadava, amb raó, al veure la quantitat de fem que hi havia fora dels contenidors.

És hora de què col·laborem i siguem solidaris amb tots aquells que tenen que eixir a treballar en les circumstàncies en les quals estem vivint. Perquè els treballadors de la neteja, també poden estar exposats al virus, i són molt necessaris, ara i sempre.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *