foradia subscriutegrat

Francesc Gisbert guanya el Premi de Narrativa Infantil Ciutat d’Alzira

Per l’obra 'El campament d'aniràs i no tornaràs'

Ja és públic el nom dels guanyadors dels guardons de literatura juvenil, narrativa infantil i àlbum il·lustrat dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2019. El jurat ha decidit atorgar a Francesc Gisbert el XXIV Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre per l’obra El campament d’aniràs i no tornaràs, en el marc dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira.

El jurat del XXIV Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre, format per Alfred Aranda, Bernat Bataller, Beatriu Cajal, Immaculada Cerdà i Martín Piñol, ha destacat que l’obra de Gisbert “aposta per la novel·la clàssica d’aventures, on l’acció va dosificant-se adequadament per a mantindre l’interés del lector al llarg d’una trama plena de notes d’humor“. 

El campament d’aniràs i no tornaràs narra la història d’un grup de xiquets i xiquetes que hauran de resoldre l’enigma que s’amaga al campament on s’estan. Així, es tracta d’una història amb acció, intriga i misteri en què els protagonistes, molt diferents entre si, descobriran el valor de l’amistat i de la cooperació.

L’obra de Gisbert ha rebut distincions com el Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil, el Premi Barcanova, el Premi Josep M. Folch i Torres o el Premi de Literatura Infantil Carmesina de la Safor, entre altres. També ha publicat novel·les per al públic adult, com ara Els lluitadors, Premi Enric Valor de Novel·la, Un món de bojos, Premi Ciutat de Sagunt o, recentment, Una vida per estimar, Premi Ciutat d’Elx. A més a més, col·labora habitualment en premsa, amb articles de divulgació cultural, i és autor de molts materials didàctics per a l’ensenyament de la llengua.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *