foradia subscriutegrat

Cultura envia 600 llibres als xiquets i xiquetes d’Alcoi

Aquesta iniciativa va començar el passat 23 d'abril quan la regidoria de Cultura va anunciar que es regalarien llibres a tots aquells infants que ho demanaren

El dia 23 d’abril la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi va anunciar que regalaria llibres a tots aquells xiquets I xiquetes que ho demanaren, per tal d’agrair-los el seu comportament exemplar durant aquests mesos, i així, a més, fomentar a lectura.

Aquesta iniciativa va tindre una gran acollida i cal destacar, que gràcies al Consell de Cultura es va ampliar, fent-se finalment una inversió de 17.000 euros, que va fer possible que es pogueren adquirir 26 lots per autors i edats de les 11 llibreries d’Alcoi, de tal forma que aquesta mesura ha ajudat també al comerç local.

Ara, ja s’ha fet el primer enviament de llibres amb un total de 600 exemplars. Cal recordar que aquest repartiment serà progressiu, ja que quan han pogut obrir les llibreries de la ciutat, tots aquells llibres que s’han comprat han hagut de guardar una quarantena de 7 dies, per així garantir la seguretat de tots.

Raül Llopis, regidor de Cultura ha assegurat que: “totes i tots els infants que van demanar el llibre a través del formulari que es va habilitar, el rebran a sa casa. Sabem que tots esteu tenint molta paciència i que teniu moltes ganes. Els primers 600 llibres arribaran a casa en els pròxims dies i esperem que totes i tots gaudiu del meravellós món de la lectura viatjant sense eixir de casa pel món de la fantasia. La resta de llibres fins al total de 3000 exemplars que hem adquirit, aniran enviant-se a les pròximes setmanes quan els porten les llibreries que falten i passen la quarantena de 7 dies que guarden per motius de seguretat“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *