Foradia ajualcoitel

Queda suspés l’Esport 3D i totes les activitats previstes durant eixa setmana

Haurem d'esperar fins a 2021 per a poder gaudir d'aquestes jornades esportives, ja que l'Ajuntament ha decidit suspendre les competicions per culpa de la crisi provocada per la Covid-19

Durant els dies 5 i 7 de juny del 2020 la ciutat d’Alcoi anava a viure la novena edició de l’Esport 3D, però a causa de la crisi sanitària que estem vivint, l’Ajuntament d’Alcoi ha decidit suspendre l’edició d’enguany, i esperar fins al 2021 per a poder viure aquestes jornades esportives, en la qual es disputaven més de 30 modalitats esportives i que a més, reuneixen a moltíssima gent al Poliesportiu Francisco Laporta.

A més a més, també queden suspeses altres activitats que estaven previstes que se celebraren durant eixa mateixa setmana, com xerrades, actes de reconeixement a esportistes, cloenda de Jocs Esportius i l’Olimpíada EPI.

Miguel Juan, regidor d’Esports, ha declarat que: “Vull animar a totes i tots els esportistes de la ciutat. Aquest any no tindrem Esport en 3D, però segur que en 2021 farem la millor edició. També vull fer un reconeixement a totes les entitats que durant aquest confinament han seguit treballant des de casa perquè els esportistes de la ciutat seguisquen realitzant els seus entrenaments i passen de la millor manera possible aquesta quarantena“.

Font: Redacció./


ajuntalcoi

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *