foradia subscriutegrat

La Diputació d’Alacant destina 9.000 euros a Alcoi

Aquests diners són de dos subvencions que seran gestionades per la regidoria d'Esports

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi ha rebut dos subvencions per part de la Diputació Provincial d’Alacant per un valor de 8.972 euros per a dur a terme el projecte de les Escoles Poliesportives d’Iniciació, i per a l’adquisició de trofeus per a l’Esport 3D.

Pel que fa al projecte d’Escoles Poliesportives d’Iniciació, la subvenció ha sigut de 7.932 euros, dins del Pla d’Ajudes Econòmiques per a la realització d’activitats esportives i Entitats d’Àmbit Territorial Inferior al Municipi de la Província d’Alacant, així com a les Entitats Esportives Municipals depenents dels mateixos, per a la realització d’activitats esportives, o per al funcionament d’Escoles Esportives Municipals, durant l’anualitat 2022. Amb aquesta ajuda es pretén sufragar part d’aquestes iniciatives que tenen un cost més elevat, en el cas de l’EPI, tal com podem veure al pressupost municipal de 30.000 euros, la Diputació ha contribuït en un 26%. La resta l’ha finançat l’Ajuntament d’Alcoi.

Per altra banda, la segona ajuda ha sigut per a l’adquisició de trofeus per a l’Esport 3D, i ha sigut de 1.040 euros. També en aquesta ocasió la Diputació ha aportat una part del total.

El regidor d’Esports, Alberto Belda, ha volgut destacar “el bon treball que s’ha fet des de la regidoria per aconseguir diferents subvencions de les administracions. En concret, amb aquesta ajuda, seguirem treballant la iniciació a l’esport des de la infància. L’Escola Poliesportiva d’Iniciació és una aposta clara i decidida de la regidoria d’Esport, per l’esport escolar i per la iniciació dels nostres xiquets i xiquetes en una gran varietat de modalitats esportives i amb un suport clar a modalitats minoritàries en tots els centres educatius. Des de la regidoria aportem la majoria de la inversió per a dur a terme aquest projecte tan important”.

Aquesta iniciativa va nàixer en 2014, quan les activitats esportives contemplades pel programa van deixar de banda el caràcter extraescolar per incloure’s dins de l’horari lectiu. L’alumnat de primària, gràcies a aquest projecte, ha pres contacte amb diferents disciplines com judo, atletisme, orientació, unihoquei, gimnàstica artística, golbol, colpbol i balonkorf.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *