foradia subscriutegrat

Col·laboració entre Unión Alcoyana Seguros i el Col·legi de Mediadors d’Assegurances d’Alacant

• Conveni de col·laboració a fi de reforçar la seua relació • La Mediació professional és l'espina dorsal de Unión Alcoyana

image3

Unión Alcoyana Seguros i el Col·legi de Mediadors d’Assegurances d’Alacant han signat un conveni de col·laboració a fi de reforçar la seua relació i enfortir la imatge de la Mediació professional.

Va ser el divendres passat 4 de novembre quan Eusebio Climent, President del Col·legi de Mediadors d’Assegurances d’Alacant, i Enrique Jorge Rico Albert, Director General de Unión Alcoyana Seguros, van signar un Conveni de Col·laboració entre ambdues entitats amb l’objectiu d’afavorir l’organització conjunta d’iniciatives, que fomenten el desenvolupament professional del Mediador col·legiat. L’acord s’emmarca en l’aposta de la Companyia asseguradora per la Mediació.

Segons va destacar Enrique Jorge Rico, “la Mediació professional és l’espina dorsal de Unión Alcoyana. La signatura d’aquest conveni suposa un pas més en el nostre compromís històric, per estar al costat dels Mediadors i oferir-los eines i recursos que contribuïsquen al desenvolupament de la seua activitat”.

En aquest sentit, des d’aquest Col·legi es desprén el seu interés per afermar la seua relació amb aquelles entitats asseguradores com a Unión Alcoyana, que “mostren el seu compromís amb la mediació professional dins de la seua activitat asseguradora, sent aquesta la millor forma de recolzar i enfortir la imatge professional del col·legiat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *