foradia

Encara no s’ha obert el termini per a presentar les sol·licituds d’admissió d’alumnat

L'Ajuntament d'Alcoi està pendent de què la Conselleria d'Educació publique el calendari amb les dates

Des de l’Ajuntament d’Alcoi ens informen que encara no s’ha Obert el termini per a presentar les sol·licituds d’admissió de l’alumnat per al pròxim curs 2020-2021.

Amb l’Estat d’Alarma i el Decret Llei 2/2020 del 3 d’abril, es va anunciar que el procediment d’admissió es tramitarà de forma electrònica, i que hi hauria punts d’atenció per aquells usuaris que no disposen de mitjans digitals.

Pel que fa al calendari escolar, des de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alcoi informen que aquest curs finalitzarà quan estava previst, és a dir, el dia 17 de juny.

Alberto Belda, regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Alcoi ha declarat que: “Moltes famílies estan preguntant per aquest procediment i volem que estiguen tranquil·les, quan s’òbriga el termini informarem per tots els canals possibles“. A més a més, ha afegit que: “Vull felicitar-les perquè estan fent un esforç durant aquest Estat d’Alarma, mares i pares estan enginyant un munt d’activitats per a la infància en casa“.

A més a més també informen des de la regidoria d’Educació és que aquesta setmana es repartiran 10 tauletes més entre les unitats familiars més vulnerables. Recordem que recentment ja es van repartir 52.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *