foradia subscriutegrat

L’alumnat de l’IES Segrelles d’Albaida diu prou

I en alguns casos s’ha arribat als 35 graus. S’avança l’inici de curs, no sabem per quina estranya raó, al 3 de setembre, s’imposen els currículums per decret, se suprimeixen unitats de manera arbitrària i sempre amb una clara vocació d’atacar les línies en valencià...

jose segrelles

L’alumnat de l’IES Segrelles d’Albaida va protagonitzar dijous 11 de vesprada i divendres 12 de matí actes de protesta negant-se a entrar a les aules en les condicions que vénen suportant estoicament des del passat dia 3 que es van iniciar les classes. Davant els arguments i el malestar expressat per la Comunitat Educativa, la Direcció del Centre ha decidit modificar l’horari de tot l’alumnat fins a nou avís.

Les medicions que s’han efectuat a l’interior de les aules del Centre mai no han estat inferiors a 30 graus, independentment de la ubicació, de l’hora, de la ventilació, del grau d’ocupació… I en alguns casos s’ha arribat als 35 graus. Amb una humitat relativa sempre per sobre del 70%, especialment els dies de les tronades, i algunes variables que empitjoren més les coses com és l’ús d’aparells elèctrics que produeixen calor com ara els ordinadors a les cinc aules d’Informàtica o els eixugadors de cabells en el cas dels Cicles d’Imatge Personal.

La pancarta de l’alumnat del matí, amb un missatge molt contundent, va deixar clar que la calor és només la xispa que ha fet saltar la Comunitat Educativa després de mesos d’improvisacions i canvis que ratllen en l’absurd i sempre sense comptar amb el consens de la Comunitat Educativa, els que toquen de peus a terra cada dia a les aules.

Es deixen de convocar beques per a l’alumnat dels nivells obligatoris, es canvien sobre la marxa les dates de les avaluacions extraordinàries, que passen de setembre a juliol. S’avança l’inici de curs, no sabem per quina estranya raó, al 3 de setembre, s’imposen els currículums per decret, se suprimeixen unitats de manera arbitrària i sempre amb una clara vocació d’atacar les línies en valencià… Quina serà la pròxima mesura amb què ens sorprendrà la nostra consellera


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *