foradia subscriutegrat

Aquest estiu els joves tindran cursos de formació d’animació juvenil en línia

Des de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alcoi s'han preparat aquests cursos destinats a joves majors de 17 anys

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi ha presentat un nou pla de formació d’animació juvenil. Consta de quatre cursos que es realitzaran en línia i segueixen la programació de l’Espai Jove.

Aquest programa s’anomena ‘Espai Animació 3.0‘ i d’aquests cursos destaca el de Monitor d’Activitats Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil, ja que la formació aporta coneixements mínims que són necessaris per a l’execució o la gestió d’activitats i projectes en l’àmbit socioeducatiu.

Els continguts i el disseny d’aquest curs estan emmarcats en la normativa legal vigent i la titulació està certificada per la Generalitat Valenciana. El preu d’aquests cursos és de 160 euros i començarà l’1 de juliol i terminarà el 30 del mateix mes.

Pel que fa a la resta de cursos, hi ha un sobre ‘Introducció a la Llengua de Signes: tècniques i recursos des de l’animació juvenil’ que se celebrarà del 18 al 29 de maig. Aquest curs consta de dos mòduls de 15 hores cadascun.

‘La prevenció del ‘bullying’ en activitats de temps lliure infantil i juvenil’ és un altre dels cursos preparats per la regidoria, que també es donarà en dos mòduls de 15 hores cadascun. Aquest es realitzarà des del dia 1 de juny fins al 12 del mateix mes.

I el quart curs que ha presentat la regidoria de Joventut, és el de ‘Gestió de conflictes, mediació i interculturalitat en contextos d’exclusió sociocultural en infància, adolescència i joventut’, que es realitzarà del 15 al 26 de juny.

Aquests últims tres cursos tenen un preu de 50 euros, i estan indicats per a joves a partir dels 17 anys.

La regidora de Joventut, Maria Baca, ha destacat que: “Aquest pla de formació en línia ens permet continuar amb la tasca que estàvem realitzant en l’Espai Jove oferint una formació adaptada a aquelles persones interessades en l’animació juvenil. Presentem un total de 4 cursos, destacant el de monitor de temps lliure que sempre és una formació molt demandada, i que està certificat per la Generalitat Valenciana. També tenim tres cursos més de llenguatge de signes, ‘bullying’ i de mediació i gestió de conflictes, tots enfocats a joves majors de 17 anys. Els interessats poden contactar amb la regidoria de joventut per inscriure’s o demanar més informació“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *