foradia camaraalcoi

Robòtica per a xiquets en l’Àgora

• El curs d’iniciació compta ja amb 20 alumnes • Les classes s’impartixen els dilluns amb una durada d'hora i mitja i un cost de 15 euros mensuals • En novembre hi haurà oferta de cursos per a adults de temàtiques innovadores

curs robotica agora

Robot realitzat en la passada edició del curs de robòtica en l’Àgora./lesmuntanyes.com

L’Àgora acull des d’ahir un curs d’iniciació a la robòtica dirigit a xiquets de diferents edats, el qual compta ja amb 20 alumnes. La iniciació té lloc els dilluns amb una durada d’hora i mitja i un cost mensual de 15 euros.

Les altres iniciatives són: El Curs de Robòtica Educativa Àgoralab I (CREA I), que es dirigeix a alumnes d’ESO, des dels 11 fins als 14 anys els dijous de 16h. a 18h.; i el CREA II, que es tracta d’una continuació del curs que ja es va impartir l’any passat i que té lloc els dimarts de 16h. a 18h. amb un cost de 20 euros mensuals.

L’espai Àgoralab prepara per al mes de novembre cursos puntuals dirigits a adults de 16 hores de duració amb temes com ‘Arduino + processins’, ‘Rapsberry Pi + Python’, ‘Construye tu drone’ o ‘Diseña e imprimer en 3D’, entre altres.

Manolo Gomicia, regidor d’empreses, formació i innovació, ha destacat que estos cursos són l’essència del que ha de ser l’Àgora, “un espai per a aprendre les tècniques més innovadores, compartir i posar en pràctica idees”.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *