foradia mediambient

Quedat a Casa: ‘Un minut amb…’ Lirios García, regidora de PP Alcoi

Des de Les Muntanyes continuem preparant la secció 'Un minut amb...', en el qual parlem amb diferents polítics d'Alcoi continuem amb les propostes dels nostres polítics amb Lirios García

Davant l’estat d’alarma i confinament a Alcoi, hem demanat als nostres polítics que valoren i comenten la situació que estem vivint actualment i quines propostes fan per a lluitar contra les conseqüències econòmiques d’aquesta crisi sanitària.

Des de Les Muntanyes volem saber com estan treballant els nostres polítics davant d’aquesta situació d’incertesa que està provocant la Covid-19 pel que fa a l’economia. És per això que hem demanat als nostres polítics que ens expliquen que estan fent per tal d’ajudar a la ciutadania.

La número dos del Partit Popular a Alcoi ens conta que mesures proposen entre altres per al ple de l’11 de maig.

Hui, en aquest espai que els oferim, comptem amb la intervenció de Lirios García, segona en la llista del Partit Popular d’Alcoi, i regidora a l’Ajuntament. Ella mateixa ens explica algunes propostes que des del seu partit presentaran al pròxim plenari per tal de col·laborar i ajudar a fer aquesta situació més fàcil.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *