foradia subscriutegrat

Caixa Ontinyent prepara una APP per a gestionar l’emissió de bons

Amb aquesta mesura es pretén fomentar el consum del comerç local i estarà a disposició dels Ajuntaments interessats a finals del mes de maig

Caixa Ontinyent està treballant durant l’Estat d’Alarma per a ajudar a que aquesta situació de crisi social i econòmica provocada per la Covid-19 siga més fàcil de suportar. Ara, està preparant una aplicació informàtica que gestionarà l’emissió de bons amb l’objectiu de fomentar el comerç local.

Aquesta APP estarà a disposició dels Ajuntaments interessats a finals de mes de maig, i cada persona podrà adquirir-los per un determinat import, que podrà consumir posteriorment en els comerços locals pel doble del seu valor.

Els bons tindran un benefici doble, ja que per una banda, l’usuari podrà consumir el bo a un preu, i el podrà canviar pel doble de la seua inversió, i, per altra banda, el comerç local, ja que aconseguirà atraure els clients en un moment en el qual s’espera un menor consum.

Aquells Ajuntaments que estiguen interessats en aquests bons, hauran de determinar els detalls en la seua localitat. Fins a hores d’ara els consistoris d’Ontinyent i Xàtiva han estat molt interessats en aquesta proposta d’aquesta entitat financera.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *