foradia subscriutegrat

#Cogeloquenecesites, la iniciativa de dos estudiants del Campus d’Alcoi de la UPV

Aquest projecte solidari consisteix a fer una compra solidària, i que aquells que més ho necessiten en aquests moments tan difícils, puguen anar a recollir-la a qualsevol ubicació

David Candel i Víctor Bujaldón són dos estudiants del Grau d’Enginyeria Informàtica que han posat en marxa els seus coneixements per tal de poder ajudar durant aquest moment de crisi sanitària, social i econòmica, a aquelles persones que estan passant aquest període amb més complicacions.

Aquests dos futurs enginyers informàtics van voler anar més enllà en la campanya #CompraSolidaria, una iniciativa en la qual la gent ajudava fent la compra d’aquells que ara mateix tenen els recursos més limitats, i la deixaven als carrers perquè les persones que ho necessitaren pogueren agarrar aquests productes.

David i Víctor han creat #Cogeloquenecesites, que es tracta d’un mapa en el qual s’han arreplegat els punts en els quals podem encontrar aquestes compres solidàries, i poder localitzar-la amb més facilitats.

Aquesta iniciativa ja s’ha utilitzat amb èxit en altres llocs d’Espanya com Castella i Lleó, Comunitat de Madrid, Catalunya o altres punts de la Comunitat Valenciana.

La web es pot visitar en aquest enllaç.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *