Foradia subscriutegrat

El cicloturisme és la nova aposta per al turisme alcoià

Des de la regidoria de Turisme s'està fomentant aquest tipus de turisme, ja que s'ha constatat que ha crescut aquesta demanda a la ciutat

Cada vegada la gent busca noves formes de fer turisme, i des de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi han vist que el cicloturisme està creixent a la localitat. És per això que s’estan duent a terme diferents actuacions per tal de fomentar-lo.

Turisme està impulsant diferents campanyes específiques per a la seua promoció, com per exemple, s’han editat dos fullets, un de rutes verdes i un altre de cicloturisme. El dos es poden trobar en valencià, castellà, anglés, francés i alemany.

En el segon fullet que hem nomenat, a més, podem veure diferents allotjaments i establiments ‘Bikefriendly’, i altres serveis relacionats amb aquest tipus de turisme, com per exemple servei de pàrquing intel·ligent o bikepark.

En aquest enllaç podreu veure un fullet de rutes en bici que ha preparat aquesta regidoria.

A més a més, també s’ha treballat en campanyes directes, com per exemple, la que s’ha realitzat enguany amb l’empresa alcoiana Inprofit que s’ha dirigit al públic dels Països Baixos. Amb aquesta campanya s’ha aconseguit incrementar les visites de la web, al seu apartat especial per al cicloturisme, passant de 112 a 2.586, o que els anuncis s’hagen visualitzat unes 500.000 vegades.

També s’ha participat en la fira ‘Fiets et Wandelbeurs’ que es va celebrar a Utrecht, Països Baixos, i en la fira de Cicloturisme de Gant, Bèlgica.

L’existència de diferents rutes BTT, la via de ciclistes i vianants, les zones d’estacionament de bicicletes, les empreses de serveis de lloguer de bicicletes i rutes, així com els allotjaments adaptats, fan d’Alcoi la destinació perfecta per a gaudir d’aquesta mena d’activitats. Per aquest motiu i per la demanda creixent que estem tenint hem dut a terme aquestes iniciatives per a la promoció d’aquest producte que resulta tan interessant a l’hora de trencar amb l’estacionalitat de la demanda i proveir a la destinació de turistes durant tot l’any” ha assenyalat Lorena Zamorano, regidora de Turisme.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *