foradia barnasants

Podem Alcoi busca solucions per al sector de la indústria festera

Des de la formació morada s'han reunit amb representants del sector per a poder escoltar Quines són les preocupacions i necessitats que tenen després de la cancel·lació de les festes de Moros i Cristians

Podem Alcoi sap que des de les diferents administracions s’estan posant en marxa diferents mesures i ajudes per a pal·liar les conseqüències econòmiques que ens està deixant la Covid-19. Però també són conscients que hi ha sector que necessiten ajudes més específiques, com per exemple el cas del sector de la indústria festera.

La suspensió de les festes de Moros i Cristians, no sols d’Alcoi, sinó d’altres municipis ha fet que aquest sector tinga perdudes importants, ja que a més de no poder treballar durant aquest any, tampoc saben quan podran reprendre la seua activitat econòmica.

La formació morada s’ha reunit amb diferents representants del sector per a saber quines són les necessitats i les preocupacions que tenen ara mateix. Segons ha afirmat el regidor del grup Aarón F. Santamaria “és un sector estratègic i molt important per a la nostra ciutat, del qual vien moltes famílies alcoianes i en aquest sentit, serà imprescindible que les institucions estiguen a l’altura de les circumstàncies, i compartisquen l’esforç que aquestes persones estan fent i per tant, Establir una línia d’ajudes que els puga permetre mantindre els seus negocis durant aquest temps per a donar-li suport al sector i no deixar-lo caure“.

Podem portarà a la ‘Mesa’ de reactivació d’Alcoi de la pròxima setmana aquelles necessitats que s’han traslladat des d’aquest sector industrial. D’aquesta manera es podrà establir una estratègia des de l’Ajuntament que puga oferir solucions reals i concretes. “Serà important que des de l’ajuntament es prolonguen les ajudes el temps que faça falta per garantir la supervivència d’aquesta indústria tan important per al nostre poble. I que al mateix temps, ens plantegem com a municipi recórrer a institucions superiors com la Generalitat, amb major capacitat econòmica, perquè compartim el repte. Entre altres qüestions, també seria interessant tractar d’estimular el sector facilitant que des de les filaes es puguen realitzar treballs de restauració de diferents elements com l’armament” continua Santamaria.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *