foradia pressupostparticipatiualcoi

El Consell Ciutadà de Podem Alcoi condemna els atemptats a París

Comunicat de Podem Alcoi de condemna dels atemptats a Paris, el qual reproduïm textualment • Suspesa la Trobada de les Comarques Centrals, per avui diumenge 15 de novembre

El Consell Ciutadà de PODEM-Alcoi ha emés un comunicat, després dels atemptats terroristes del divendres 13 novembre els quals han causat 129 morts i més de 350 ferits a París, el reproduïm textualment:

PAris alcoi

Consternats pels terribles atemptats terroristes d’avui en París, el Consell Ciutadà de PODEM-Alcoi manifestem nostra més rotunda condemna d’aquests fets tant terribles com irracionals.

Així mateix, volem fer constar la nostra total solidaritat amb el poble francès en general i les famílies de les víctimes en particular.

Ens declarem absolutament contraris a l’ús de la violència com a mitjà de resoldre conflictes.

La violència, vinga de qui vinga destrueix, en primer lloc, la llibertat i la democràcia. Per aquesta raó considerem que cal exigir, a tot moment, el més escrupolós respecte dels Drets Humans, la tolerància i el diàleg.

A més també, des de Podem Alcoi informen que ha quedat suspesa la Trobada de les Comarques Centrals, per avui diumenge 15 de novembre al Centre Cultural Ovidi Montllor.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *