foradia subscriutegrat

Companys i amics del món de la Cultura en ‘Art a Casa’: Whatsap!

Antoni Miró, Josep Sou, Ximo Canet, Ferran Mora, Moisés Olcina, Francesc Agulló, Moisés Gil, David Pastor, Toni Miranda. 'Art a Casa' és un espai que va nàixer per a mantenir el contacte al món de la Cultura des de l'Alcoià a les comarques centrals

Reunim en un vídeo-clip els primers convidats a l’espai videogràfic ‘Art a casa’, una recopilació d’alguns dels especials moments del mes d’abril. Hem editat un divertit recordatori en agraïment a la seua cooperació.

Antoni Miró, Josep Sou, Ximo Canet, Ferran Mora, Moisés Olcina, Francesc Agulló, Moisés Gil, David Pastor, Toni Miranda, són alguns dels artistes que han participat en l’Art a casa. Recordem els especials moments que ens han deixat, i com les del professor Josep Sou han estat arreplegats per el programa APM? de TV3.

Donem l’enhorabona! Als companys i amics de la Cultura que han compartit com passen aquest nou temps.

Des de la redacció de Les Muntanyes, seguim mantenint el contacte amb la gent de la Cultura, artistes, pintors, professors, músics, fotògrafs, escultors, escriptors, poetes; perquè ens conten com gaudeixen d’aquest temps.

Als que heu fet possible ‘Art a Casa’, que són molts, una estima ben gran a tots. Una idea de cooperació entre el món de la cultura, Les Muntanyes i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi.

Recordem amb aquest vídeo especials moments.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *