foradia ivace

No paren les donacions per a combatre a la Covid-19

Han sigut moltes les empreses que han realitzat aquestes donacions que l'Ajuntament d'Alcoi està gestionant perquè arriben als professionals que treballen en primera línia de la pandèmia

L’Ajuntament d’Alcoi continua rebent donacions de diferents empreses i entitats. Des de la brigada d’obres estan gestionant aquestes donacions per tal de fer-les arribar a totes aquelles persones que treballen en primera línia davant de la Covid-19, i a més, adaptant-se a les necessitats de l’evolució de la pandèmia.

Des de BNI Avanza han donat mascaretes quirúrgiques, mentre que l’aportació del Rotary Alcoy Font Roja ha sigut de pantalles de protecció individual de vinil.

Per la seua part l’empresa Exterior Plus, a través d’Òscar Llorens ha posat a disposició de l’Ajuntament espais de publicitat estàtica, concretament, mupis per a la campanya ‘A Alcoi camina sempre per la vorera de la teua dreta’, i a més, ha pagat l’impressió d’aquests cartells.

Jorge Fernández de Novo Publicidad també ha posat a disposició de l’Ajuntament tanques publicitàries per a poder informar de tot el que considere necessari amb relació amb la Covid-19.

Més de 60 empreses i entitats han fet donacions de material de protecció sanitari des de l’inici de l’Estat d’Alarma, però ara, les donacions estan variant i també es fan per als comerciants i per a informar a la ciutadania.

Font: Redacció


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *