foradia subscriutegrat

El Centre d’Alcoi continuarà sent per a vianants aquest cap de setmana, però amb novetats

Els carrers Sant Nicolau i Sant Llorenç seguiran tallats al trànsit, i la novetat és que la part de l'Ajuntament serà espai per a vianants, per poder accedir al Viaducte via Sant Tomàs a la plaça d'Espanya per la part del Teatre Calderón

En el cap de setmana passat els carrers Sant Nicolau i Sant Llorenç van tancar al trànsit per tal de facilitar el distanciament social en aquests moments de fase 1 de desescalada. Aquesta mesura va ser valorada amb satisfacció per l’Ajuntament, i està previst que continue durant prou temps.

Com ja es va fer en la setmana anterior, a partir del divendres 29 de maig a les 8 i mitja de la vesprada no es podrà circular amb vehicles per aquests carrers, fins a la nit del diumenge, però, en aquest cap de setmana hi ha novetats en el trànsit.

La novetat és que la part de l’Ajuntament estarà tallada al trànsit. Aquest canvi de moment sols serà una prova. Per a accedir al Viaducte es podrà anar pel carrer Sant Tomàs i per la plaça d’Espanya, per la part del Teatre Calderón que serà de doble sentit.

A més a més, es posaran mesuradors d’aforament per a contar els vehicles que circulen per a aprofitar aquestes dades i completar l’estudi per a poder fer el centre d’Alcoi de vianants.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *