foradia cdturisme

Alcoi donarà les ‘claus’ del centre a la millor parella ‘influencer’

L'Ajuntament d'Alcoi ha instal·lat una casa a la Bandeja on viuran, durant una setmana -respectivament- dos parelles, amb l'objectiu de que promocionen el centre històric a través de les xarxes socials · El premi és un any de lloguer gratis a un immoble de nova construcció

L’Ajuntament d’Alcoi busca ‘influencers’ per a potenciar que les famílies i els joves recuperen el centre històric. La plaça d’Espanya d’Alcoi alberga una casa modular, estil modernista, realitzada per l’agència ‘Imaginarte’, el director creatiu de la qual és l’alcoià Antonio Piñero. Els habitants d’aquesta casa efímera seran seleccionats a través d’un concurs de vídeos i podran guanyar un any de lloguer gratis d’un immoble restaurat a estrenar en el centre de la ciutat.

“L’objectiu d’aquesta iniciativa, que naix de la Mesa del Centre, formada per associacions de comerciants, veïns i representants polítics, és conscienciar, precisament, sobre la necessitat de mantindre el centre viu, habitant-lo”. Així ho explica la regidora de Comerç, Vanessa Moltó.

Les parelles que es presenten com a candidates hauran d’enviar un vídeo a viurealcentre@alcoi.org, explicant les raons per les quals volen viure allí. El termini de presentació dels vídeos acaba el diumenge 27 d’octubre i el dia 30 ja entrarà la primera parella seleccionada, afrontant els divertits reptes que, durant sis dies, li pose per davant l’organització de la iniciativa. Entre ells, cuinar la tradicional ‘olleta’ amb una iaia alcoiana, o bé preparar un free tour per on passejava Camilo Sesto per la seua ciutat natal. Els seus competidors faran el mateix del 6 al 12 de novembre.

La parella que siga la millor abanderada del centre d’Alcoi obtindrà 365 dies de lloguer gratis en un habitatge del centre d’Alcoi ideat per a l’ocasió.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *