foradia aproop

L’alumnat alcoià votarà els pressupostos participatius per a la infància

Des de la regidoria de Democràcia Participativa i Transparència de l'Ajuntament d'Alcoi s'està desenvolupant el projecte 'Educació per a la Participació - Pressupostos Participatius per a la Infància'

‘Educació per a la Participació – Pressupostos Participatius per a la Infància’ és la iniciativa que està duent a terme la regidoria de Democràcia Participativa i Transparència de l’Ajuntament d’Alcoi, en línia amb els centres educatius de la ciutat. Es tracta d’un projecte de sensibilització i foment de la Participació Ciutadana. Enguany està enfocat per a l’alumnat que està cursant sisé de primària.

Aquests Pressupostos Participatius per a la infància enguany tenen una novetat, i és que, s’utilitzarà el mateix sistema que el que utilitzen els adults. D’aquesta manera es pretén que els joves coneguen com funciona un procés participatiu des del principi i que puguen comprovar els resultats que es poden obtenir.

L’any passat hi havia una partida de 20.000 euros, amb els quals es van fer activitats, però són iniciatives que no perduren en el temps. Per a aquest any s’ha passat a una partida de 25.000 euros dels quals 20.000 són per a propostes d’inversió i 5.000 de despesa corrent.

El procediment es va dur a terme fins que es va iniciar l’Estat d’Alarma, i en aquest moment sols quedava realitzar la votació d’aquests pressupostos.

Ara per fi, l’alumnat podrà votar entre les cinc propostes de despesa corrent i les 3 d’inversió, que totes elles, han sigut treballades per aquests xiquets i xiquetes. La votació es realitzarà en línia i es podrà votar fins al 7 de juny.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *