lasarga ajualcoitel

30 d’octubre i 7 de desembre seran els festius locals del 2020

A causa de la perduda de festius per la cancel·lació dels Moros i Cristians s’han proposat aquestes dates i han sigut aprovades pel Consell Econòmic i Social

A causa de la suspensió de les festes de Moros i Cristians, també es van suspendre els festius locals, quedant a l’espera de si es podrien traslladar o no estes festes a finals del 2020. Una vegada es van cancel·lar definitivament les nostres festes, s’havia de decidir quins serien els dos dies festius de la ciutat per a enguany. Finalment s’ha decidit que aquests dies seran el divendres 30 d’octubre i el 7 de desembre, dilluns.

La proposta va ser presentada pel govern local al Consell Econòmic i Social, que és l’òrgan de participació en les decisions que afecten l’àmbit social i econòmic de la ciutat, i està format per polítics de cadascun dels partits, els sindicats UGT i CCOO, la Federació de Comerç Alcoi Comercial (FEDAC), ACECA, la Cambra de Comerç, el CEEI, Aitex, la Universitat, altres entitats educatives superiors, i la Mancomunitat de l’Alcoià-El Comtat. Aquest consell ha aprovat la proposta.

Els dies que s’han triat coincideixen amb dos dels ponts més importants de l’any i per a prendre aquesta decisió s’ha tingut en compte les necessitats del sector comercial i de la indústria local. Conéixer aquests festius permetrà marcar el calendari escolar per al pròxim curs.

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, explica: “Una vegada coneguda la decisió de suspendre definitivament les festes de Moros i Cristians de 2020, era important decidir els festius locals per a que les empreses, i les treballadores i els treballadors, puguen acabar de planificar les vacances d’estiu i els dies que queden per a la resta de l’any. Comptant amb els diferents sectors empresarials i els sindicats, finalment, s’ha decidit, en una reunió del Consell Econòmic i Social, que seran festius a Alcoi en 2020 tant el 30 d’octubre com el 7 de desembre“.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *