lasarga mediamborganica

El 12 d’abril i el 21 de maig seran els nous festius escolars

En principi aquests festius anaven a celebrar-se els dies 23 i 27 d'abril, que hagueren sigut el dia dels Músics i el dia del Descans

La conselleria d’Educació, i la Direcció Territorial d’Educació han aprovat els canvis que s’han fet en els dies festius escolars que ha proposat l’Ajuntament d’Alcoi, després d’arribar a un acord, per unanimitat, amb el Consell Escolar Municipal.

En un principi aquests festius estaven pensats per als dies 23 i 27 d’abril, que coincidirien amb el Dia dels Músics, i amb el Dia del Descans, però, finalment s’ha decidit traslladar aquests festius al 12 d’abril, i al 21 de maig.

El dia 12 serà festiu a tota la Comunitat Valenciana, per ser Sant Vicent, i darrer dia de vacances de Setmana Santa i Setmana de Primavera. Pel que fa al dia 21, s’ha canviat perquè el tercer trimestre també tinguera un descans i desconnexió.

Alberto Belda, regidor d’Educació afirma que: “Aquests canvis han estat aprovats per unanimitat pel Consell Escolar Municipal, seguint les recomanacions de no mantenir els dies festius escolars que estaven associats a uns festius locals que no se celebraran”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *