foradia ivace

Es posa en marxa la segona fase d’obres del barri de Els Clots

L'import d'adjudicació és de 132.385 euros, IVA inclòs. Aquestes obres serviran per a millorar tant el clavegueram com les voreres i l'accessibilitat

Aquest matí ha començat la segona fase de les obres al barri de Els Clots, afectant els carrers Pintor Laporta, Pare Vitòria i Llibertat.

Aquesta obra es du a terme per a adequar el clavegueram amb coronada de PVC i de pous prefabricats de formigó, a més de noves canalitzacions d’aigua potable i d’embornals. També es milloraran els carrers i la seua accessibilitat, ja que passaran d’1,12 metres a 1,5, i es posaran passos de vianants accessibles. També es realitzarà el reasfalt i la senyalització horitzontal dels vials afectats.

El contracte s’ha adjudicat a l’empresa Aglomerados del Sureste i tindrà un cost de 132.385 euros, IVA inclòs. Està previst que aquests treballs tinguen una durada d’uns tres mesos.

La primera fase de la renovació del clavegueram del barri de Els Clots va ser realitzada per l’empresa Sigma Infraestructures SL, amb un cost de 149.719,99 euros. L’inici d’aquesta obra suposa actuar en el clavegueram d’aquest barri, un dels més antics de la ciutat. Amb la segona fase, es torna a millorar el clavegueram d’aquesta part de la ciutat ampliant la millora als carrers Pintor Laporta, Pare Vitòria, i Llibertat.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *