lasarga ajualcoitel

Uns 3.400 escolars han participat en les EPIs

Les Escoles Poliesportives d'Iniciació a l'Escola és un projecte de formació i participació amb els 13 centres educatius d'Alcoi que s'ha consolidat com un programa exitós

Les Escoles Poliesportives d’Iniciació a l’Escola es van iniciar al mes de novembre del 2019, però s’han vist interrompudes per la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

Aquest projecte té com a objectiu el compromís amb la formació i la participació dels 13 centres educatius d’Alcoi, fent-los partícips del disseny i l’execució d’aquesta iniciativa, ja que són els mateixos docents els que decideixen les modalitats esportives que s’integren en les seues hores lectives.

Els col·legis constitueixen aquest projecte i el Centre d’Esports posa els mitjans i dota d’una partida pressupostària d’uns 30.000 euros a un projecte referent en el marc educatiu i esportiu.

Les EPIs es duen a terme en tots els cursos de primària i enguany han participat aproximadament 3.400 escolars.

Judo, atletisme, gimnàstica artística, pilota valenciana, colpbol, orientació, esgrima, esport adaptat i korfbol han sigut les modalitats que s’han impartit en aquest curs.

Per culpa de la suspensió de les classes per la pandèmia, s’ha tingut que cancel·lar la EPI OLIMPIADA, una jornada en la qual els alumnes de sisé curs acudeixen al Poliesportiu Francisco Laporta per a posar fi a la temporada.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *