foradia subscriutegrat

En marxa les millores al col·legi públic Sant Vicent Ferrer d’Agullent

Les obres, que s’executen mitjançant el pla Edificant de la Conselleria d’Educació, estan valorades en 89.000 euros

Ja s’han iniciat les obres de millora del col·legi públic d’Educació Infantil i Primària Sant Vicent Ferrer. L’empresa adjudicatària, Bugar Ingeniería y Proyectos SL, està realitzant ja els treballs de la pintura interior de tot el centre.

El projecte està valorat en 89.000 euros i està inclòs al Pla Edificant de la Generalitat; permetrà repintar de manera integral, tant l’exterior com l’interior de tot el centre escolar. Així, s’està actuant a les parets de tots els edificis del CEIP Sant Vicent Ferrer, és a dir, gimnàs, mòdul de primària i mòdul d’infantil. En totes elles, tant exterior com interiorment, es repararan les esquerdes i escrostonaments existents i es repintaran les parets de tota l’escola.

A banda, i ja específicament a l’edifici d’infantil, s’està renovant el paviment de totes les aules, ja que es troba envellit i en molt mal estat. I al pati d’aquest mòdul també es realitzaran diverses actuacions que tindran com a l’objectiu crear superfícies de paviment tou. El projecte també inclou en la zona exterior algunes actuacions complementàries, com la substitució de part dels sistemes de recollida de pluvials o el reajustament de les portes exteriors.

L’alcalde d’Agullent, Pau Muñoz, acompanyat pel regidor d’Educació, David Albert, el director del centre, Juan Toledo, i el tècnic municipal han visitat l’escola per seguir l’evolució dels treballs.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *