lasarga ajualcoitel

Alcoi celebra la Setmana Europea dels Cementeris

L'objectiu d'aquesta celebració és la dinamització d'aquests espais i la seua posada en valor, a més l'Ajuntament d'Alcoi ha millorat el seu fullet incorporant llocs on descanses personatges il·lustres de la nostra ciutat

Alcoi se suma a la celebració de la Setmana Europea dels Cementeris, amb l’objectiu de dinamitzar aquests espais i valorar-los. Des de la regidoria de Turisme han actualitzat el fullet sobre aquest recurs turístic i ara, s’han inclòs els llocs on descansen personatges com Camilo Sesto, Isabel-Clara Simó i Ovidi Montllor.

També s’ha afegit en aquest fullet ressenyes sobre els diferents premis que ha rebut el Cementeri Sant Antoni Abat. Aquest fullet està disponible en la Tourist Info, i es pot descarregar en www.alcoyturismo.com.

A més, l’empresa ‘Guiarte con Arte’ vol unir-se a aquesta celebració i ha llançat dos rutes per al diumenge 7 de juny, una a les 10 del matí i altra a les 7 de la vesprada. En grups de màxim 20 persones, i garantint totes les mesures de seguretat que s’han de complir en aquests moments.

D’aquesta manera, s’activa l’oferta de rutes en Alcoi amb la pròxima, ‘Alcoi en temps de guerra’ que està prevista per al pròxim 14 de juny a les 11 del matí.

Cal recordar que Alcoi forma part de l’Associació de Cementeris Significatius d’Europa des de l’any 2012, i que a més estem dins de la Ruta Europea de Cementeris.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *