foradia subscriutegrat

Alcoi acomiadarà a Isabel-Clara Simó el 24 de gener

La filla predilecta d’Alcoi i medalla d'or de la ciutat descansarà al cenotafi del cementeri Sant Antoni Abat

La medalla d’or i filla predilecta de la ciutat, Isabel-Clara Simó, descansarà en el Cementeri Sant Antoni Abat. L’acte per donar l’últim adéu va ser acordat entre la família i l’alcalde, Toni Francés, que es va traslladar amb el regidor de cultura, Raül Llopis, fins al tanatori de les Corts Catalanes, per a donar l’últim adéu a l’autora.

L’acte a Alcoi serà senzill i auster, i es realitzarà el divendres 24 de gener, a les 12 del migdia, en el cementeri Sant Antoni Abat. El comiat començarà a la porta del cementeri per a recórrer un breu trajecte fins al Cenotafi, depositant les restes d’una figura literària indiscutible.

Amb aquest homenatge de comiat, Isabel-Clara Simó descansarà per sempre al costat del seu amic, Ovidi Montllor, en el lloc destinat a les personalitats més rellevants d’Alcoi. L’acte institucional estarà obert a la ciutadania, i comptarà amb la presència de la Corporació Municipal, ja que l’autora tenia les màximes distincions que la ciutat pot atorgar, medalla d’or i títol de filla predilecta, i desprendrà també un clar caràcter cultural amb un recital de frases de l’autora acompanyat de música.

D’altra banda i per aquells que no puguen anar fins al Cementeri, al saló de plens de l’Ajuntament, durant tot el dijous 23 de gener, en horari de 9 a 20 hores, i el divendres de 9 a 11 hores, hi haurà un llibre d’honor acompanyat de les banderes institucionals perquè els ciutadans puguen acomiadar-se d’aquesta filla d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *