foradia pressupostparticipatiualcoi

Les piscines municipals obriran les portes preparades al Covid-19

A partir del dilluns 29 de juny les piscines municipals d'Alcoi obriran les portes, però hi haurà mesures especials de seguretat

Les piscines municipals d’Alcoi, és a dir, la de Caramanxel, Batoi i José Trenzano Alós obriran les portes a partir del dia 29 de juny, i està previst que la temporada de piscina finalitze el 30 d’agost.

Com ja tots sabem, no serà un estiu com el que estàvem acostumats, i per al funcionament de les piscines tampoc ho serà, és per això que des de l’Ajuntament, concretament des de la regidoria d’Esports s’està treballant perquè aquestes instal·lacions complisquen les mesures higièniques, sanitàries i de seguretat que es requereixen en aquest moment, i així garantir la seguretat dels usuaris i usuàries.

Entre aquestes mesures que s’han adoptat trobem la distància de seguretat, mesures higièniques i la desinfecció, però, encara es han de perfilar a mesura que es vagen coneixent els protocols marcats per les administracions sobre l’obertura i l’ús de les piscines, s’anirà informant la ciutadania de com s’haurà d’accedir per a poder gaudir al màxim d’elles.

A més a més, cal recordar que s’han realitzat millores d’accés als gots de bany i s’ha dotat d’aigua calenta en els vestuaris en les piscines de Batoi i José Trenzano Alós. També s’han realitzat les tasques de pintura i manteniment habitual que s’estan duent a terme aquests dies previs a l’obertura d’aquestes instal·lacions.

Miguel Juan Reig, regidor d’Esports ha volgut destacar que: “l’obertura de les piscines suposa a més d’una oferta lúdica i recreativa per a la ciutat, la creació de més de 20 llocs de treball temporals entre socorristes i taquillers. Enguany, hem de tindre en compte, més que mai, uns conceptes claus com són l’aforament, distància, higiene, desinfecció i respecte, ja que són bàsics per a complir amb la normativa que imposa la Covid-19 i per a garantir el bany del qual sempre han pogut gaudir els veïns i les veïnes d’Alcoi en l’època estival“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *