foradia subscriutegrat

Comença l’atenció presencial per a tràmits municipals

Per tal de tenir aquesta atenció s'haurà de demanar la cita prèviament per via telefònica

L’Ajuntament d’Alcoi ha començat aquest dilluns 11 de maig les atencions presencials d’alguns dels tràmits administratius més demandats per la ciutadania, en horari de 9 del matí a 2 del migdia. Es tracta de qüestions com les subvencions, ajudes i tràmits que es realitzen en els departaments de registre, padró, habitatge, l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) i el punt autonòmic d’informació PROP.

Per tal de poder tindre aquesta atenció presencial s’ha de concertar una cita prèviament, telefonant als diferents telèfons. Els números de telèfon són: de la regidoria d’Habitatge, 965537201, registre i padró és el 965537103, el telèfon de l’OMIC és el 965537108, i el de PROP és el mòbil 669671897.

Amb aquest servei es pretén donar prioritat a aquelles situacions que són de major necessitat, i, a més, reduir la bretxa digital, ja que són moltes les persones que no tenen la possibilitat d’accedir a les noves tecnologies.

Des de l’Ajuntament volen recordar que el telèfon per a donar informació i solucions a dubtes que puguen sorgir d’aquesta crisi sanitària provocada per la Covid-19 continua actiu. Aquest telèfon és el 900750071.

A més a més, com ja va anunciar l’Ajuntament, a partir del dilluns 11 de maig, també es començaran a obrir les biblioteques i l’Arxiu Municipal, amb horaris restringits i amb mesures de seguretat i higiene.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *