foradia subscriutegrat

Alcoi entre els territoris que avancen a la fase 1 de la desescalada

Alcoi es troba entre els territoris que avancen en les mesures de desconfinament, donats a conèixer pel ministre Salvador Illa

La comarca de l’Alcoià es troba entre els territoris que passen aquest dilluns a la fase I de desescalada del confinament pel Covid-19, i avançaran  a la següent etapa del pla de desconfinament.

El ministeri Sanitat comença a desescalar per departaments de salut i només passen d’aquesta fase 10 de les 24 àrees del País Valencià. Les tres capitals Alacant, València i Castelló continuen en fase 0. 

Els departaments de salut que han passat les indicacions del Ministeri de Sanitat, anunciava el ministre de Sanitat, Salvador Illa,  Xàtiva-Ontinyent, Gandia, Alcoi, Dénia, Marina Baixa, Elda, Oriola, Torrevella, Vinaròs i Requena.

Salvador Illa destaca els avanços i demana no relaxar-se a més de continuar complint totes mesures de seguretat i higiene. “Després d’un gran esforç col·lectiu estem aconseguint el control de l’epidèmia, el 51% d’espanyols passaran a la fase 1” afirma el ministre.

L’entrada en la fase 1 suposa avançar que es permeten ja reunions amb amics, viatges sense eixir de la província, la reobertura de les terrasses als hostalers i restauració a l’aire lliure, fins a un 50% .

Estarà permés reunions de fins a un màxim de 10 persones, sempre mantenir la distància mínima de seguretat de 2 metres o establir mesures de protecció física i d’higiene de mans.

Les persones amb símptomes de COVID-19, hauran de continuar aïllades.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *