lasarga ajualcoitel

Hi ha 311 places per a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys en l’Educació Pública d’Alcoi

D'aquestes places 257 pertanyen a les Escoletes, i les altres 54 estan als col·legis. Ara mateix 180 d'aquestes places estan vacants

És temporada de matriculacions als col·legis i molts d’ells s’escolaritzen per primera vegada enguany sent encara molt menuts. Hui dia la ciutat d’Alcoi disposa de 311 places d’Educació Pública i gratuïta per a xiquets i xiquetes entre 0 i 3 anys.

D’aquestes places un total de 257 són de les Escoletes, i les altres 54 de col·legis públics. Però, ara mateix estan disponibles 180 places vacants, 126 a les escoletes, i les 54 dels col·legis públics. Les 131 places de les escoletes que ja no estan vacants són per als alumnes que van passant de curs i que ja tenien plaça en el curs passat.

Alberto Belda, regidor d’Educació ha volgut ressaltar que: “Alcoi és una de les ciutats de la Comunitat Valenciana que més places té en educació pública i gratuïta de o a 3 anys en relació amb la població del municipi“.

Les 54 places dels col·legis són gràcies al fet que a partir del curs 2020-2021, els col·legis CEIP Horta Major, CEIP El Romeral, i el CEIP Miguel Hernández disposaran d’aules per a xiquets i xiquetes de 2 anys.

Hem de donar les gràcies a Conselleria perquè ha apostat per la implantació de les aules per a l’alumnat de 2 anys en El Romeral, Miguel Hernández i Horta Major” ha agraït el regidor. A més ha explicat que: “Va començar com un projecte pilot i ha anat sumant aules i ara pràcticament tots els col·legis públics tenen una aula de dos anys“.

Pel que fa a la presentació de sol·licituds d’admissió tant en les escoles infantils municipals d’Alcoi com en els col·legis públics, va començar ahir dia 8 i finalitzarà el 16 de juny. Les llistes provisionals eixiran l’1 de juliol i la matrícula es podrà realitzar des del 13 al 29 de juliol.

Font: Redacció./


culturalcoi

ajualcoiturisme

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *