lasarga itealcoi

En marxa el procés de matriculació dels centres d’educació públics alcoians

Tant els cursos d'Infantil, Primària, ESO, Batxillerat, FP Bàsica i FP de Grau Mitjà i Superior tenen el mateix procés de matriculació, però canvien les dades de cadascun

S’està finalitzant aquest curs, però, ja s’ha de pensar en què es farà al següent, i per això ja s’està posant en marxa el procés de matriculació per al pròxim curs 2021-2022.

Començant pels cursos dels nivells d’Infantil i Primària, els col·legis públics d’Alcoi (CEIP Horta Major, CEIP El Romeral, CEIP Sant Vicent i CEIP Miguel Hernández), faran la publicació de vacants el dia 24 de maig, a partir del dia 25 de maig, fins al 2 de juny es podrà presentar les sol·licituds, o preinscripcions. El dia 16 de juny els pares i mares coneixeran la llista provisional dels admesos, i el dia 30 d’aquest mes es publicarà ja la llista definitiva. Una vegada finalitzat aquest procés, la matrícula es podrà fer des de l’1 de juliol fins al 16 de juliol.

Per a seguir aquest procés en els centres en els quals s’imparteix l’ESO i Batxillerat, com l’IES Andreu Sempere, o l’IES Pare Vitòria, la publicació de les vacants tindrà lloc el dia 2 de juny, i des de l’endemà, fins al 14 de juny la gent interessada podrà presentar les sol·licituds. El 14 de juliol aquests centres publicaran les llistes provisionals, i el dia 23 del mateix mes les definitives. Les dades de matriculació per als alumnes admesos serà des del 26 fins al 29 de juliol.

En el cas de voler cursar una FP Bàsica, a l’IES Pare Vitòria, o a l’Institut de Batoi, per exemple, el dia 10 de maig es publicarà l’oferta formativa. A partir del 21 de maig i fins a l’1 de juny estarà obert el termini per a poder fer la inscripció. El dia 7 de juliol es publicaran les llistes provisionals, I el dia 15 les definitives. Des del 16 fins al 22 de juliol es podrà presentar la matrícula.

Finalment, per a la FP de Grau Mitjà i Superior, que es poden cursar a l’Institut de Batoi, a l’IES Pare Vitòria o a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, el procés començarà també el dia 10 de maig amb la publicació de l’oferta formativa, i les presentacions de sol·licituds es podran realitzar des del 21 de maig fins a l’1 de juny. El 13 de juliol es coneixerà la llista provisional, i el dia 22 del mateix mes la definitiva. Aquells que sigues admesos podran presentar la seua matrícula des del 23 de juliol fins al dia 30.

Tots aquests passos es poden fer de forma virtual des de la web de la Conselleria d’Educació de Generalitat Valenciana, però aquelles persones que no disposen de mitjans, podran realitzar-les de forma presencial als centres educatius públics d’Alcoi.

Els col·legis públics adapten les jornades de portes obertes amb vídeos per mostrar les seves instal·lacions

Per culpa de la pandèmia, s’ha decidit que enguany no és la millor opció visitar el centre presencialment, per això s’ha preparat un vídeo per conèixer les insta·lacions de totes les escoles.

Els quatre col·legis de primària d’Alcoi (CEIP Horta Major, CEIP El Romeral, CEIP Sant Vicent i CEIP Miguel Hernández), han volgut continuar ensenyant als pares i mares com es treballa als seus centres, però enguany, per culpa de la pandèmia, s’han hagut d’adaptar a la situació, i per això han preparat uns vídeos.

En les imatges, es poden veure les instal·lacions, les diferents aules, i com treballa l’alumnat. A més s’explica quins són els pilars fonamentals de cada centre educatiu, i quines metodologies educatives utilitzen perquè els xiquets i xiquetes puguen aprendre d’una forma lúdica i eficaç.

Font: Redacció./

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *