foradia subscriutegrat

La Generalitat contracta a 1.000 joves com auxiliars de platja per a fer complir les normes de seguretat a l’estiu

La convocatòria es dirigeix a joves de 18 a 30 anys que tinguen permís de conduir tipus B i l'ESO, el termini fins aquest divendres 12 de juny a les 14.00h. El sou estarà al voltant de 1.384,95 euros mensuals

La Generalitat posa en marxa aquesta iniciativa per a que els i les joves contractades siguen la “millor cara” de les platges, segures per a gaudir la ciutadania. A més seran un suport als ajuntaments per a garantir el compliment de les normes de protecció.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ens avança que Labora publica aquest dimecres la convocatòria de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències per a la contractació com a auxiliars de platja de 1.000 joves d’entre 18 i 30 anys que s’encarregaran d’oferir informació sobre normes de protecció per a garantir l’accés al litoral de la Comunitat Valenciana amb total seguretat.

La durada del contracte serà del 24 juny al 7 de setembre. El nivell i el salari serà el propi del funcionariat interí de Grup C2 i classificació 12 E015. El sou estarà al voltant de 1.384,95 euros mensuals i en finalitzar el contracte es liquidarà la part proporcional de les pagues extra i les vacances.

Les sol·licituds hauran de presentar-se a través de la web de Labora, GVAJobs, i haurà de termini fins aquest divendres 12 de juny a les 14.00 hores.

Els i les 1.000 auxiliars es distribuiran per les platges dels municipis de les tres províncies, de manera que Alacant comptarà amb 418, Castelló tindrà 234 i València disposarà de 348.

Labora realitzarà una preselecció de 1.250 joves, i finalment seleccionarà a les 1.000 persones sol·licitants que porten més temps desocupats i, en cas d’empat, a les de major edat. La resta quedarà com a reserva per a possibles baixes o renúncies.

Els requisits que han de complir els interessats són els següents: ser menor de 30 anys, posseir el títol d’Educació Secundària Obligatòria i el permís de conduir tipus B.

Amb mobilitat dins de l’àmbit geogràfic provincial, aquests i aquestes joves s’encarregaran de vetllar pel compliment de les mesures de distanciament social tant en la zona seca com en els accessos, fer tasques de comunicació i informació relacionades amb la Guia de Platges Segures i col·laborar en el control de l’accés aforament de platges.

Les funcions que els seran encomanades seran les d’assegurar el correcte ús dels itineraris marcats per a l’entrada i sortida de la zona seca, col·laborar amb els ens gestors a ordenar i planificar un adequat gaudi del bany. També notificar les incidències a la Policia Local.

En cas de produir-se una Emergència contactaran amb el 112 i informaran diàriament, i també quan així se’ls requerisca, sobre grau d’ocupació i incidències a la platja que els siga assignada.

Publicació de tres ofertes

Es publicaran tres ofertes, una per cada província, i el termini, obert des d’aquest dimecres, 10 de juny, finalitzarà les 14.00 hores del divendres 12 de juny.

Les 1.250 persones preseleccionades rebran un correu electrònic en finalitzar el termini de presentació de candidatures, en el qual es facilitarà un enllaç per al tràmit telemàtic on hauran d’aportar la documentació acreditativa dels requisits: còpia del DNI/NIE (totes dues cares), còpia de la titulació acadèmica i copia permís de conduir B.

Aquest tràmit de presentació de la documentació haurà de completar-se abans del dilluns 15 de juny a les 23.59 hores. Per a identificar-se en aquest tràmit i presentar la documentació requerida, les persones preseleccionades usaran el codi PIN (AutoServef).

L’Agència Valenciana de Seguretat i Respostes a les Emergències comprovarà la documentació aportada per les 1.250 persones preseleccionades i efectuarà el nomenament de 1.000 persones com a funcionariat interí de grup C2, segons l’ordre dels llistats de major a menor període de permanència en desocupació. La resta de persones candidates quedaran com a reserva per a possibles baixes i/o renúncies.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *