foradia subscriutegrat

Del 6 al 31 de juliol hi haurà Campus d’Estiu en l’Eduardo Latorre

Per tal de complir amb les mesures sanitàries enguany hi haurà un 50% de places disponibles

Un any més el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre ha preparat el seu Campus d’Estiu per a xiquets i xiquetes d’entre 4 i 13 anys. Enguany el campus durarà 4 setmanes des de 6 de juliol fins al 31 del mateix mes, en horari de 9 del matí a 2 del migdia de dilluns a divendres. Aquest campus ofereix la possibilitat de contractar quinzenes.

A causa de la situació que estem vivint, aquest any estaran disponibles el 50% de les places que hi havia habitualment per tal de complir totes les mesures sanitàries per a lluitar contra la Covid-19.

La matrícula es podrà realitzar de forma telemàtica a partir del dia 23 de juny en el mateix horari que es realitzarà el campus. Cal recordar que la preinscripció no garanteix la plaça i s’informarà en un període de 24 hores tant de les preinscripcions acceptades com les no acceptades.

La inscripció presencial es realitzarà a partir del dia 25 de juny de 9 del matí a 2 del migdia i de 5 a 8 de la vesprada en el mateix recinte. Com ja hem dit la matrícula es podrà realitzar per quinzenes, sent de 85 euros el preu per cada dos setmanes de Campus.

L’alumnat es repartirà en grups organitzats per edats. De 4 a 6 anys, de 7 a 10 anys i d’11 a 13, amb l’objectiu de promoure diferents activitats esportives, així com l’educació mediambiental i els hàbits saludables.

Les activitats que es realitzaran en aquest campus van des de la natació, amb sessions d’activitat aquàtica, sessions d’esports de raqueta com pàdel, tenis taula, bàdminton, o tenis, o altres esports com el hoquei, bàsquet, voleibol, handbol, tir amb arc o petanca, a més de tallers enfocats en temes mediambientals amb reciclatge d’envasos, paper o cartó.

Cal destacar que des de la regidoria d’Esports han estat treballant per crear un protocol d’actuació en el qual es garanteix que es compleixen les mesures de seguretat en totes les activitats.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *