foradia subscriutegrat

Les instal·lacions esportives cobertes es podran utilitzar seguint les indicacions de la fase 2

S'utilitzaran per a la pràctica de diferents entrenaments, sempre amb cita prèvia i mantenint els límits d'aforament estipulats

Hem pujat un escaló més en el camí cap a la nova normalitat, ja hem passat a la fase 2 i en aquest punt ja es permet obrir instal·lacions esportives cobertes per a la pràctica de diferents entrenaments com els bàsics en esportistes federats no professionals en modalitats esportives en els quals no existisca contacte o el risc de contagi siga baix.

Per a poder anar a aquestes instal·lacions s’haurà de demanar cita prèvia, a més a més s’han de complir les normes de seguretat com els límits d’aforament estipulats, el distanciament social o seguir les mesures higienicosanitàries.

Aquesta entrada en la fase 2 afecta als pavellons Miguel Sarasa i Mutualitat de Llevant del Poliesportiu Francisco Laporta, i a les piscines i les pistes de pàdel del Complex Esportiu Eduardo Latorre.

L’horari de les piscines serà de dilluns a divendres des de les 7 del matí fins a les 10 de la nit i els dissabtes de 8 i mitja del matí a 2 i mitja del migdia. Les reserves es realitzaran a través del telèfon 96 629 59 09.

Els abonats tindran l’accés gratuït, i els no abonats podran accedir liquidant la quantia de la taxa municipal estipulada per a tal efecte. Serà obligatori acreditar-se en el punt de control per a accedir a la instal·lació.

Durant aquesta pràctica esportiva s’hauran de complir una normes: es permetrà la utilització de les piscines per a la pràctica esportiva de la natació, o en defecte d’això de la realització d’activitat física/exercici, però, cap cas es podrà utilitzar de manera recreativa.

L’usuari sols podrà accedir en l’hora reservada, disposant d’1 hora per a entrada i bany, més 15 minuts per a l’eixida de l’aigua i canviar-se als vestuaris. Sols podrà accedir una persona per carrer d’entrenament. No es podrà utilitzar la zona de jacuzzis, hidromassatges i frigidarium. Els vestuaris sí que es poden utilitzar, així com les taquilles, però no es podran utilitzar les dutxes, ni les fonts d’aigua.

Cal recordar que s’ha de mantenir la distància social mínima de 2 metres amb els altres usuaris i treballadors de les instal·lacions esportives, tant en l’entrada, eixida com a ús de les instal·lacions. És obligatòria l’entrada i l’eixida amb mascareta i la desinfecció de mans amb gel que hi haurà al centre esportiu.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *