lasarga ajualcoitel

Les tres escoletes municipals han obert les seues portes novament

Des del 22 de juny fins al 24 de juliol, 69 xiquets i xiquetes entre els 0 i els 3 anys acudiran a aquests centres respectant les mesures sanitàries

Les tres escoles infantils municipals d’Alcoi, és a dir, la de Batoi, Jesuset i Zona Nord, han obert les portes hui dilluns 22 de juny, per tal d’oferir les seues escoles d’estiu, que durarà fins al dia 24 de juliol.

Per a aquest període s’han matriculat 69 infants d’edats entre els 0 i els 3 anys. Totes les sol·licituds realitzades per l’alumnat dels centres, en el termini corresponent, han sigut acceptades. Per centres, 27 alumnes són de l’escoleta de la Zona Nord, 26 seran de Batoi, i 16 xiquets i xiquetes aniran a l’escoleta del Jesuset.

Des de la regidoria d’Educació informen que Alcoi serà de les poques poblacions de la Comunitat Valenciana que obrirà les portes d’aquests centres, i que aquest fet permet que moltes famílies puguen tenir la conciliació familiar que durant l’època de quarantena ha sigut tan complicat dur a terme.

Que siga possible obrir novament les escoletes, és gràcies al fet que tots aquests centres compleixen una sèrie de mesures sanitàries especials, que garanteixen la seguretat dels xiquets i xiquetes, les famílies i els professors.

Entre aquestes mesures trobem la baixada de ràtio d’alumnes per aula, mantenint a tot el professorat; la neteja i desinfecció al llarg del dia de les instal·lacions, es prendrà la temperatura als alumnes abans d’entrar al centre, i una declaració responsable per part de les famílies o no permetre l’entrada dels pares a les escoletes.

Alberto Belda, regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Alcoi ha volgut destacar que: “Som una de les poques ciutats de la Comunitat que ha obert els centres municipals d’educació infantil, i ho fem amb l’objectiu de donar resposta en allò que està a les nostres mans, a la conciliació familiar de les alcoianes i els alcoians però també per oferir espais adequats, amb activitats i zones a l’aire lliure per afavorir el creixement saludable de les nostres xiquetes i xiquets de 0 a 3 anys que han sigut un dels que més han patit el confinament en els seus domicilis“.

A més a més, Belda, ha volgut agrair al personal d’aquestes escoletes el treball i la dedicació per a poder obrir amb la màxima seguretat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *