foradia subscriutegrat

Cita prèvia per a sol·licitar les ajudes dels subministraments bàsics de l’habitatge

El termini general de sol·licituds es tancarà el 30 de setembre i, si fóra necessari per no poder atendre totes les sol·licituds, s'ampliaria el termini.

Es poden beneficiar d’aquestes subvencions per a fer front al sosteniment de les càrregues de l’habitatge, les famílies amb ingressos inferiors a 12.000 euros anuals. El termini per a sol·licitar les ajudes de subministraments bàsics de l’habitatge, es tancarà el 30 de setembre.

Primerament, serà imprescindible demanar cita prèvia al correu electrònic tributs@alcoi.org o el telèfon 965537110 fins el 30 de juliol per a ser atés presencialment, i obligatori l’ús de la mascareta en la cita.

Respecte als beneficiaris, com tots els anys, rebran una carta a casa amb la documentació que han de signar i presentar en l’Ajuntament, així també adjuntar la documentació de la bonificació de la brossa i de l’aigua.

Tot seguit una vegada es reba la carta, s’ha de sol·licitar cita prèvia a través del correu electrònic tributs@alcoi.org o del telèfon 965537110. Igualment, els nous beneficiaris poden demanar cita prèvia .

És a dir, a les ajudes es poden acollir les famílies pels pagaments de les càrregues, obligacions, serveis i subministraments bàsics de l’habitatge. Igualment, també es poden acollir a la bonificació en la taxa de la brossa i de l’aigua.

Respecte a l’abonament de les ajudes està prevista per la segona quinzena de desembre.

La regidora d’Hisenda, Vanessa Moltó, ha explicat: «Aquest any, des de l’Ajuntament continuem oferint ajudes a les famílies en situació de precarietat per al pagament dels serveis de subministraments bàsics. Els beneficiaris de l’any passat rebran una carta, com sempre, per facilitar-los la feina però serà necessari que demanen cita prèvia per telèfon o per correu electrònic”.

 Val la pena recordar que les subvencions per als subministraments bàsics són:

  • 1. Amb caràcter general els beneficiaris rebran una ajuda de 75 euros anuals.
  • 2. Unitats familiars monoparentals amb fill/s menors de tres anys a càrrec, 100 euros anuals.
  • 3. Unitats familiars amb fill/s menors de tres anys, 90 euros anuals.
  • 4. Unitats familiars amb discapacitats i minusvalideses iguals o superiors al 65%, 120 euros a l’any.
  • 5. Unitats Familiars amb víctimes per violència de gènere,120 euros a l’any.
  • 6. Famílies nombroses, 120 euros a l’any.
Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *