foradia pressupostparticipatiualcoi

S’inicia el curs de Monitors d’Activitats de Temps Lliure

El curs està organitzat per la regidoria de Joventut i es realitzarà al Centre Cervantes Jove durant tot el mes de juliol

Amb l’inici del mes de juliol també ha començat el curs de Monitors d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil, que està organitzat per la regidoria de Joventut.

El curs que es realitzarà durant tot el mes de juliol al Centre Cervantes Jove (CCJ), està dins del Pla de Formació en Animació Juvenil que ha dut a terme aquesta regidoria.

L’activitat formativa està dins del nou marc normatiu de la Generalitat Valenciana.

Tots aquells alumnes que participen han de tindre una edat mínima de 16 anys i realitzaran un total de 310 hores de formació, és a dir, aniran des del dia 1 de juliol, fins al dia 30, de 9 del matí a 2 del migdia, al CCJ.

El curs està impartit per l’Escola Oficial d’Animació Juvenil ABAST i l’alumnat obtindrà el títol oficial expedit per l’Institut Valencià de la Joventut de la Generalitat Valenciana.

Les competències que els participants adquiriran són les d’organitzar, dinamitzar, i avaluar activitats de temps lliure educatiu dirigides a la infància i la joventut, en el marc de la programació general d’una organització, aplicant tècniques específiques d’animació grupal, incidint explícitament en l’educació en valors i ateses les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Al final del curs, es realitzaran pràctiques professionals no laborals de dinamització d’activitats de temps lliure amb un total de 160 hores.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *